Hopp til innholdet
Om Flyt

I tråd med bompengereformen har bompengeselskapene skilt ut sin utstedervirksomhet. Utstederdivisjonene til bompengeselskapene Ferde AS og Vegamot AS er nå samlet under ett selskap: Flyt AS. Flyt AS betjener i dag omtrent 775 000 kunder og er et datterselskap av Gjensidige ASA.


Utgifter til bil og bilhold påvirker hverdagsøkonomien, og er et område hvor kundene i dag må forholde seg til mange ulike tjenestetilbydere. Gjensidige ønsker å bidra til at dette blir bedre og enklere for deg som bileier, og oppkjøpet av Flyt er et steg i prosessen.


Flyt administrerer AutoPASS-avtaler og krever innbetaling for bompasseringer i hele Norge på vegne av bompengeselskapene. Vi tilbyr gunstige avtaler som gir rabatter ved bompasseringer, brukervennlig kundeoppfølging og betalingsløsninger. Som kunde i Flyt kan du enkelt administrere avtalen din gjennom våre selvbetjeningsløsninger eller kontakte våre dyktige kundesentermedarbeidere via telefon, chat eller kontaktskjema for rask hjelp og god veiledning.


Vår ambisjon er å være din foretrukne leverandør av AutoPASS-avtaler og brikker i Norge.