Hopp til innholdet
Faktura

Ofte stilte spørsmål om faktura

Kan jeg betale på forskudd?

Det er dessverre ikke mulig med forskuddsbetaling på avtaler hos Flyt. Du har likevel maks rabatt i alle bomanlegg for vei, i tillegg til 10% rabatt på ferje.

Hvorfor mottar jeg faktura fra dere på ferjepasseringer når jeg har avtale med AutoPASS ferje?

Det kan være saldoen din er tom, eller du er registrert med feil informasjon i din avtale med AutoPASS ferje. ta kontakt med Flyt eller AutoPASS ferje for å få klarhet i din sak.

Hvorfor er 1 ferjepassering belastet 2 ganger?

På enkelte ferjer vises én ferjeoverfart som to beløp; en pris med moms for ferjebilletten, i tillegg til en egen pris for bomavgift på ferje. Det er det totale beløpet som er prisen for ferjeoverfarten.

Hvorfor har jeg blitt fakturert for flere passeringer enn månedstaket i mitt område?

Månedstaket går per kalender måned og gjelder fra 1-31. Vi fakturerer løpende etter oppnådd beløp, og du kan derfor få passeringer for en lengre periode eller på tvers av månedstaket. Du kan sjekke dine passeringer på MinSide.

Sender dere faktura på epost?

Nei, vi sender faktura på Avtalegiro, E-faktura, EHF, DigiPost og post.

Jeg har fått varsel om E-faktura i nettbanken, men jeg finner den ikke.

Det kan ta opp til 2 dager før faktura blir synlig i nettbanken. Varselet mottar du fra din bank når de har mottatt faktura fra oss, fakturaen blir tilgjengelig når din bank har lastet den inn.

Dersom du har kontoer i forskjellige banker, vil varselet være synlig i hver bank, men du vil kun finne faktura og bli belastet fra den bankkontoen du har opprettet avtalen på.

Kan jeg få fast forfall på faktura?

Nei dessverre, vi fakturerer på beløp og ikke per dato.

Når fakturerer Flyt?

Saldo over -10.000,- faktureres hver 14 dag.

saldo over -200,- faktureres hver 30 dag.

Saldo over -25,- faktureres hver 60 dag.

Ønsker du å klage på en faktura du har mottatt?

Kontakt oss via vårt kontaktskjema på nett, eller ved å sende oss et brev.

Dersom du ønsker å sende klage til oss, er det viktig at du inkluderer fakturanummer på fakturaen det gjelder. Du kan også legge ved bilde av selve fakturaen, eller vedlegg. Fakturanummeret finner du øverst til høyre på fakturaen.