Hopp til innholdet

Bli med og test den nye appen for Flyt-kunder!

Nå lanserer vi første versjon av Bilista appen for Flyt-kunder som du kan bli med å teste. Med Bilista appen får du tilgang til ditt Flyt kundeforhold slik at du enkelt kan administrere dine bombrikker, kjøretøy, se fakturaer og følge med på ditt forbruk.

I appen finner du ett nytt og oppgradert design på Flyt funksjonaliteten. Vi har også utviklet ny funksjonalitet hvor du kan se ditt forbruk, se gjennomsnittlig månedlig forbruk og se dine passeringer i kart. Per i dag fungerer kartet kun i deler av landet, men vi jobber med å videreutvikle det.

Bilista er et smart og brukervennlig verktøy som gjør det enkelt og administrere bilholdet for deg. I tillegg vil du få tilgang til andre tjenester som veihjelp. Bilista utvikles fortløpende med nye leverandører og tjenester, slik at du selv skal kunne velge hvilke bilholdstjenester du har mest nytte av.

Hvem er første versjon av appen for?

- Privatkunder

- Flytkunder og tidligere Ferdekunder (ikke tidligere Vegamotkunde)

- Kunder med 1 avtale (ikke flere)

- Kunder som har 1 kundenummer

Vi jobber med å videreutvikle appen slik at enda flere kunder skal få glede av den og vil utvide med mer funksjonalitet løpende. Hvis du har noen ønsker om funksjonalitet du vil ha i appen er du hjertelig velkommen til å benytte tilbakemeldingsfunksjonen i Bilista appen.